Post by hurdmenverstimbblic on Mar 12, 2022 18:18:01 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ BADLAND ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ BADLAND IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ πολλά χρυσά hack ▞▞▞
▞▞▞ BADLAND 2022 version ▞▞▞
Μου αρέσει το παιχνίδι, είναι ίσως ένα από τα καλύτερα παιχνίδια στο τηλέφωνο. Αλλά αν πρέπει να προσπαθήσετε τουλάχιστον 100 φορές για να ολοκληρώσετε το επίπεδο, δεν είναι πλέον διασκεδαστικό. Καταλαβαίνω φυσικά τον παράγοντα δυσκολίας και τα αρχικά επίπεδα, όσο δύσκολο κι αν είναι, δεν είναι απογοητευτικά. Τα επίπεδα που δημιουργούνται από τους χρήστες που πρέπει να επαναλαμβάνετε συνεχώς και τα σημεία ελέγχου είναι εξαιρετικά μακρινά, είναι εξαιρετικά απογοητευτικό και το παιχνίδι θα πρέπει να είναι ευχαρίστηση και όχι νευρικό.
Ωραίο, αλλά πρέπει να πληρώσετε για να παίξετε άλλες μέρες και δεν μπορείτε να παίξετε σε πολλούς παίκτες ή σε παγκόσμιο επίπεδο λόγω αυτών των διαφημίσεων
Η ταινία είναι μια δραματική περιπέτεια η οποία είναι βασισμένη στην αληθινή ιστορία του Τσαρλς Σταρκγουέδερ και της φιλενάδας του,
Όμορφο παιχνίδι. Δυστυχώς το επίπεδο δυσκολίας είναι παντού. Το μισό παιχνίδι (ημέρα 1 και ονειροπόληση) είναι πολύ περιστασιακό και το άλλο μισό (ημέρα 2 και ημέρα της κρίσης) κυμαίνεται από πολύ απαιτητικό έως αδύνατον. Όπως είναι, το παιχνίδι είναι ένας συνδυασμός εξαιρετικής χαράς και απογοήτευσης που ρίχνει συσκευές.
Το χειρότερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κάθε φορά που προσπαθώ να παίξω, μου δείχνει να κάνω αναβάθμιση σε premium και μετά να κλείσω το παιχνίδι.
Ξέρετε τι, Fantastic☬ Αν δεν έχετε εγκαταστήσει ακόμα αυτό το παιχνίδι και αν ψάχνετε για ένα ωραίο παιχνίδι, βρίσκεστε στο σωστό μέρος 🌌🎑 Τα λόγια δεν είναι απαραίτητα ΑΠΛΑ εγκαταστήστε, ανοίξτε, Κατανοήστε το νόημα του παιχνιδιού και Συναρπάζοντας στο βαθύ ΑΓΡΙΟ ΔΑΣΟΣ, ΚΕΡΔΙΣΤΕ🎊 με τη φαντασία σας. Δυνατή φαντασίωση; δημιουργήστε το δικό σας σύνθετο μονοπάτι. Καλα να περνας.
Το καλυτερο. Δεν κολλαει καθολου σε κανενα κινητο. Κατα τη γνωμη μου θα επρεπε να ειναι το νο1game στο play store
Brainlles
Πάρα πολλές διαφημίσεις!!!
Λατρεύετε αυτό το παιχνίδι. Σας απογοητεύει ακριβώς εκεί που θέλετε να αγοράσετε το πλήρες παιχνίδι για να το συνεχίσετε χωρίς διαφημίσεις, κάτι που έκανα! Τα γραφικά και ο ήχος είναι ιδανικά για το παιχνίδι. Συνεχίστε την καλή δουλειά παιδιά!
Gamato
Απλά γάμα
AnkiDroid kartičky Vzdělávání abd
Καλά γραφικά και άλλα. Αλλά τίποτα ενδιαφέρον από μόνο του. Μετά από κάθε παιχνίδι προτρέπεται για premium και όταν επιλέγετε όχι, εμφανίζεται μια διαφήμιση και δεν μπορείτε να την παραλείψετε.
Πάρα πολλές διαφημίσεις. Ένα για κάθε θάνατο ή νέο επίπεδο.
BADLAND Petualangan ujr
Το παιχνίδι είναι τέλειο πιστεύω πως δεν θα σταματήσω να παίζω πάρα μόνο αυτό το τερματίσω
Πάρα πολλές διαφημίσεις, οι διαφημίσεις παίζουν ακόμα κι αν γυρίσω τα δεδομένα μου ή το wifi!
Παιχνίδι Badland - Y8 Games
Αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι περιπέτειας που έπαιξα και είναι πολύ εθιστικό, μου θυμίζει Flappy bird αλλά 100 φορές καλύτερο. Θα το συνιστούσα σε όποιον θέλει μια μικρή πρόκληση. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ! 😁😜❤
Δεν μπορείτε να ξεπεράσετε το σημείο ελέγχου και να συνεχίσετε να παίζετε ξανά και ξανά;
Είναι ένα ωραίο παιχνίδι ειδικά για τη λειτουργία πολλών παικτών, αλλά έχει πάρα πολλές διαφημίσεις.
Πάρα πολλές διαφημίσεις. Τα παιχνίδια Futurecof είναι αβέβαιο λόγω τόσων πολλών διαφημίσεων
Ωραίο παιχνίδι, πάρα πολλές προσθήκες, τόσο άχρηστο...
BadLand. To ατμοσφαιρικό, πολυβραβευμένο platform game ...
Λήψη BADLAND για iOS (iPhone, iPad): η πιο πρόσφατη έκδοση για το τηλέφωνο ή το tablet σας στον επίσημο ιστότοπο.
Νομίζω ότι το παιχνίδι είναι υπέροχο, καθώς πρέπει να πετάς και να προσπερνάς εμπόδια. Οι έλεγχοι είναι υπέροχοι. Τα γραφικά είναι υπέροχα Όλο αυτό το παιχνίδι ia gust rad
Den enthousiazome
Ειναι παρα πολυ ωραιο μπραμπο σας
Το Badlands National Park, που διαθέτει μεγάλους βουτύρους, ... Για μια περιπέτεια στο Badlands National Park, το Εθνικό Δρυμό των Black
Το Badland: GotY Edition έρχεται την άνοιξη του 2015 - IGN ...
Όμορφο εικαστικό αλλα κουράζει πολύ γρηγορά
Εξερευνήστε τα πιο πρόσφατα βίντεο από hashtag: #badland, #badlands, #badlandsnp, #badland2, #badlandcountry, #badland1984, #badlandseries, #badlands , #
BADLAND Kalandjátékok tkkj
Badlands, Canyon Park, Travel, Wallpaper, Picture, Grands, Geology, Uhd ... Apple Wallpaper, Clock Wallpaper, Android Wallpaper, Homescreen. S8 Wallpaper.
Ένα από τα αγαπημένα μου παιχνίδια.. Σούπερ αισθητικά ευχάριστο.!!
Αφίσα Badland - Cover - Αυτό το προϊόν είναι μη διαθέσιμο προσωρινά. Αυτό το προϊόν είναι προσωρινά μη διαθέσιμο . Παρακαλώ επιλέξτε άλλα προϊόντα:.
Μόλις ξανακατέβασα το παιχνίδι για εκατομμυριοστή φορά και ενθουσιάστηκα να παίξω, αλλά τώρα δεν μπορώ να ξεπεράσω ούτε το τρίτο επίπεδο ή οτιδήποτε άλλο λόγω μιας ηλίθιας διαφήμισης. Κάθε φορά που με ρωτάει αν θέλω να αγοράσω την premium έκδοση, κάνω κλικ στο "όχι ευχαριστώ", αλλά κάθε φορά που το κάνω με οδηγεί σε κάποια διαφήμιση για ένα ηλίθιο παιχνίδι σκοποβολής εξωγήινων. Στη συνέχεια, όταν κάνω κλικ στο X, με πηγαίνει πίσω στο σημείο που με ρώτησε αν ήθελα να αγοράσω το παιχνίδι. Έκανα κλικ στο "όχι ευχαριστώ" και συνέβη ξανά το ίδιο. Έκλεισα και άνοιξα ξανά το παιχνίδι
Είναι διασκεδαστικό σαν πραγματικά διασκεδαστικό ΑΛΛΑ! Μόνο αν ενεργοποιήσω τον κανονικό ρυθμό ανανέωσης στο τηλέφωνό μου (60hz) αν είμαι σε υψηλό (120hz) επιταχύνει μέχρι το σημείο που δεν είναι δυνατή η αναπαραγωγή. (Samsung A52 5G)
Το είχα όταν ήμουν μικρός και δεν υπήρχαν διαφημίσεις και τώρα κάθε φορά που πεθάνω ή ολοκληρώνω ένα επίπεδο μου λέει να κάνω αναβάθμιση σε BADLANDS PREMIUM και κάθε φορά που αρνούμαι λαμβάνω μια διαφήμιση χωρίς παράβλεψη
Έχει πολύ ωραία γραφικά