Post by hurdmenverstimbblic on Mar 12, 2022 18:35:51 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ OXENFREE ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ OXENFREE IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ glitch glitch gemov ▞▞▞
▞▞▞ OXENFREE 2022 version ▞▞▞
Naozaj miloval a užil si túto hru!
Menu a prepínače sú skryté čiernymi pruhmi na bočnej strane obrazovky. Stále ich môžem kliknúť, len ich nevidím. Meniteľný pomer strán alebo aktualizácia, aby sa naplno využili výhody obrazovky, by to zvýšili na 5.
Obrazovka načítania je prázdna.
Na mojom Pixeli 3 nefunguje. Opravte to!
Len všade naokolo droga
Len si to kúp! Úžasná hra a určite si ju zahráme znova.
Jediná vec, ktorá mi bráni dať tomuto plnému 5 hviezdičkám, je ovládanie. Nemôžem si vybrať odpoveď bez toho, aby sa moja postava niekde zatúlala, pretože si myslí, že som jej to povedal. Chôdza je sama o sebe trochu otravná, pretože sotva rozumie, kam som klikol a obrazovka načítania trvá večnosť, pripomína mi skyrim. Okrem toho, že grafika sa k tomu hodí, príbeh je napínavý a pútavý a postavy sú zaujímavé. 4/5
Nejde ani nainštalovať hru
Táto hra by mala mať viac uznania 10/10 ako dobrá hra
TCG Hub - Card Collection Tool Alatan awqn
Toto bola úžasná hra! Skvelý príbeh a hlasové herectvo. Túto hru som dokončil za pár dní. Prial by som si, aby to bolo dlhšie, ale výber modelu dobrodružstva poskytuje veľkú hodnotu pre prehrávanie. Predpoklad bol úžasný s niektorými vibráciami Stranger Things/Cabin in the Woods. Naozaj dúfam, že vydajú viac hier. Clarissa bola naozaj mimo (najväčší podvod) až do tej miery, že nebola uveriteľná.
Milujem vás, chlapci! Ďakujem ti!
Milujem to! Príbeh bol naozaj pekný. Má podobný koncept ako Until Dawn.
Výborná hra a solídna konverzácia PC verzie. Kiežby sme mohli dosiahnuť vyššiu rýchlosť behu na Steame! Poznámka: V závislosti od vašich nastavení Google Play sa úspechy nemusia odomknúť.
Alex stále trčí na druhej skalnej stene v lese (na ceste za Renom), takže nemôžem pokračovať v hre. Samotná hra je úžasná, hral som ju veľakrát na PC, len port potrebuje doladiť.
super hra lahka kupa
Nefunguje
Pád tesne pred koncom. Začiatok konca som hral už 3x. Sklamanie.
Malý klenot v indie vesmíre. Pekný príbeh, skvelá kresba a atmosféra. Páčila sa mi zvuková stopa. Jediný rozdiel, ktorý mám oproti konzolovej verzii je možnosť hrať NG koncovku? Je to možné?
Kúpil som si túto hru pôvodne na steame pre môj počítač a po takom neuveriteľnom hraní som vedel, že ju musím mať pre svoj Android. Skutočnosť, že každý hráč môže mať iný koniec, je stále zábavná a milujem myšlienku formovania osobnosti mojej postavy a toho, ako ich vidia ostatní. Vážne, získaj hru. Stojí to za to.
práve som si kúpil hru. stále mrzne @ na začiatku hry. Samsung S10
JE. ODÍSŤ. MOŽNÉ.
OXENFREE Phiêu lưu low
Stále padá
Dobrá hra! Nabehli mi zimomriavky! Páčil sa mi dej a zahrnuté rozhovory. Už je to nejaký čas, čo som našiel niečo, čo ma znervózňovalo.
Chcel by som, aby vrátenie peňazí po prehratí iba raz nefungovalo.
Celkom dobrá hra. Je možné sa „zaseknúť“ pri zostupovaní a nastupovaní po rebríkoch... len to skúšajte a nakoniec sa oslobodíte.
Naozaj originálny a skvelý dialóg. Vývojárom však odporučí, aby ho optimalizovali pre 5,99-palcové širokouhlé obrazovky.
Zábavná hra. Práve teraz sa dobre hodí na mobil. Je ťažké sledovať, kam ísť – najmä s dlhými prestávkami medzi hrami.
Nie som veľký hráč, ale wow, aká hra. Toto je doslova umelecké dielo. Príbeh je pútavý, postavy a vývoj postáv možno boli klišé, ale bolo to spracované na výbornú. Zvukový dizajn bol úžasný a skutočne pomohol spojiť tú chvíľu. Za takýto produkt by som rád zaplatil viac. tešíme sa na ďalšie z Night School Studio. ste rock.
Tiež sa nemôžem dostať k inventáru! Nemôžem vytiahnuť rádio a pokračovať v hraní. Táto hra by nemala stáť 5 $, ak neposkytuje správnu službu!!! Google Play predáva chybný produkt. Nekupujte, pokiaľ si nie ste úplne istí, že je to vykreslené pre váš telefón!
Niekto iný dostane prázdnu obrazovku zakaždým, keď sa pokúsi hrať? Dostanem logá spoločnosti a upozornenie na slúchadlá, potom nič...
hrozné, som na S10, takže to nemôže byť moja chyba, čítal som nejaké problémy s ppl, ale rozhodol som sa to skúsiť. hlúpa chyba Nemôžem sa dostať cez úvodnú scénu s loďou, keď zamrzne, keď si vyberiem konverzáciu alebo počas rozprávania npcs. veľmi sklamaný. dúfam, že dostanem náhradu, ak to odmietnu opraviť
Celá moja obrazovka bola ružová a hra bola úplne nehrateľná. Počul som o tejto hre dobré veci, ale bol som sklamaný, že som nemohol.
Bol som naozaj nadšený, že som si to mohol zahrať na svojom telefóne (vlastním ho aj na počítači), ale táto verzia zlyhá 20 sekúnd po spustení na Samsung S21 Ultra, prečo to nemôžem vrátiť?
Muž, ohh, práve dokončil túto hru minulý týždeň, je úplne neuveriteľná hodnotiť to 10/10
Často havaruje, najďalej som sa dostal mimo loď.
nová alternatíva k slobode v hernom prostredí
Orezané a ohraničené na OnePlus 7 Pro. Nedá sa naladiť rádio. Fungovalo to raz počas úvodného tutoriálu na trajekte, ale potom to zlyhalo. Vyzerá to ako zaujímavá hra, ale s touto chybou sa nedá hrať.
Možnosti dialógu rýchlo zmiznú, čo narúša skutočné počúvanie konverzácie. Efektívne neustále všetkých vyrušujete. Vedľajšie postavy sú všetky neschopné a neskutočne emocionálne núdzne. Hra sa vás snaží nútiť do vzťahov, ktoré vám nepripadajú žiadúce ani prirodzené. Hra končí krátko po odomknutí jediného herného mechanizmu. Meh/10
OXENFREE Kalandjátékok nxq
OXENFREE Avontuur csku
Je dobrý, ale havaroval na mieste lanovky a nedá sa otvoriť
Milujem túto hru. Stojí to za tie peniaze.
Naozaj som rád, že to môžem hrať, ale aplikácia sa mi nezmestí na obrazovku, takže si nemôžem vybrať rádio.One Plus Nord
OXENFREE Приключения vyai
Výborná hra, pridajte podporu pre zariadenia s pomerom strán 18:9.
OXENFREE Abenteuer stu
Najprv som bol z toho príbehu trochu nervózny, kým som sa nezahĺbil do rozprávania príbehu
Úžasný príbeh, obrovské dejové zvraty, je to ako keby ste hrali hru na PS4
Neoptimalizované pre OnePlus 8T. Nevidím žiadne tlačidlá ponuky. Neobťažujte sa, kým to neaktualizujú.
Vždy sa mi páči výber hry a postavy sú také zábavné a dajú sa s nimi spojiť. Skutočnosť, že sa hrá na alternatívne a/alebo viaceré reality, ma nadchla. Skvelá hra!Neuveriteľný príbeh, úžasný vývoj postavy, skvelé ovládanie, krásna kresba, úžasná réžia. Na tejto hre sa mi páčilo všetko.