Post by hurdmenverstimbblic on Mar 12, 2022 18:41:55 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Merchant Master ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Merchant Master IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheats glitch all ▞▞▞
▞▞▞ Merchant Master 2022 version ▞▞▞
i-au închinat anumitor religioși.. poate jignit pe alți religioși.. nu toți pot face...
Actualizările recente au îngreunat jocul gratuit cu jucători. Chiar și jucătorii VIP sunt nemulțumiți. 1) Venitul din rândul cumpărătorului a scăzut semnificativ, împiedicând jucătorii să cumpere o mulțime de articole în schimb. 2) Îndepărtarea materialelor pentru banchete din Exchange face mai dificilă găzduirea banchetelor 3) Fragmentele au dispărut. Cel puțin înainte de actualizare, jucătorii F2P pot obține eroi premium de la Famous Pavilion, atâta timp cât au suficientă răbdare pentru a aștepta.
Este bun, dar se bazează pe japoneză și încă are inegalitatea de gen. Fără talent feminin sau frumusețe masculină, dacă acest lucru se bazează pe considerații antice, atunci este bine.
La început am crezut că acest joc este distractiv de jucat, dar încă nu înțeleg limba chineză să vorbesc peste textul în engleză. Încă nu înțeleg, de asemenea, durează atât de mult să construiesc mai multe locuri, unele dintre jocuri nici măcar nu merită jucate
Îmi plăcea acest joc, dar dintr-un motiv oarecare nu pot să-mi numesc copiii, jocul dă brusc nume aleatorii dintr-un motiv oarecare și nu îl poți schimba. Sunt ok dacă numele este bun, dar jocul dă nume stupide care nu au niciun sens. Doar din această cauză, îmi distruge imediat imersiunea ca jucător.
Nu sunt un fan al jocurilor inactiv, dar apreciez că dezvoltatorii m-au lăsat să fiu lesbiană
A fost un joc interesant, frumos până acum, deși nu sunt un fan al lui, dar îmi place să-l joc, dar problema mea este că nu pot juca acest joc pe internetul meu de date, dar funcționează pe internetul wifi... deci mă poți ajuta cu asta ??Ce s-a întâmplat exact? Am încercat multe metode folosind date, dar nu va funcționa... deci da, dând doar 3 stele din cauza acestor probleme,
un joc frumos care include vânzarea, este o premieră pentru mine pentru acest joc... până acum este un joc grozav.
Noua actualizare nu funcționează bine, face ca jocul meu să rămână în întârziere chiar și în pagina vilei. Nici măcar nu pot derula de la stânga la dreapta. Nici măcar în sus când mă uit la lista mea de război comercial
În ea pentru bani. Actualizările sunt proaste. Chiar dacă este pentru a echita terenul de joc
Noua actualizare este atât de groaznică, încât nu merită banii sau timpul
A devenit un joc pay2win, o actualizare foarte proastă pentru jucătorul gratuit
Bun joc captivant
Îmi place acest joc 😁
Mic joc distractiv
acest joc este grozav
Wow, această nouă actualizare este foarte proastă, venitul din rândul cumpărătorului a scăzut, dar prețul de schimb al articolului este mare, este dezechilibrat.
Merchant Master Simulación ofii
Jocul a fost grozav.... Până acum nu mă pot autentifica și a trecut mai mult de o zi. Sprijinul nu se găsește nicăieri. Nu în chatul jocului, nici prin e-mail, nici măcar pe FB. Pierd evenimente și recompense și totuși nimeni nu este acolo să mă ajute și să rezolve problema.
Nedreptate în războaiele comerciale, fără feedback de la dezvoltatori despre acesta. Războaiele comerciale oferă aproape 0 recompensă de fiecare dată. Și clasamentul de acolo este foarte inutil. Cu cât obții un rang mai mare, vei primi mai mulți inamici cei mai duri și nicio recompensă din clasament.
Actualizarea este cu adevărat de necrezut. Venitul din rândul cumpărătorilor crește cu doar 10% după actualizare. Multe articole pentru a crește puterea talentului sunt reduse în magazin, în schimb sunt înlocuite cu articole mai puțin utile
Dezvoltatorii devin lacomi, eliminând articolele importante din magazinele f2p (magazinul din rândul cumpărătorilor)
Vă voi oferi 5 stele Noua actualizare nu este distractivă. Ne-a făcut ca jucători liberi să fim vip. Toate veniturile scad atât de rău. Cu toții ar trebui să vă reconsiderați actualizarea care face ca mercntmaster să fie mai rău.Unde este distracția de a juca dacă toți ne obligați să fim vip pentru a avea acces la articole. Am jucat de 120 de zile în acest joc Și această actualizare este pe care o puteți oferi cu toții pentru jucătorii tăi fideli??? Pregătește-te pentru a părăsi cea mai mare parte a playerului tău
mai degraba plictisitor
e bine
Bun și distractiv
Nivelul de engleză este atât de rău încât ajunge să strice experiența. Este un joc cu text, iar copia ar trebui să fie primordială. Probabil un elev de clasa a șasea care a scris asta (sau google translate).
dezvoltatorii schimbă natura jocului de la normal la hardcore p2w..regrer cheltuind bani pe acest joc..se simte rău și pentru jucătorii mai noi
Nu se poate începe deloc jocul. Pare o înșelătorie pentru a avea informațiile anului.
Aș putea juca înainte, dar acum pur și simplu se blochează. Vă rog să remediați acest lucru și poate îmi voi reconsidera evaluarea.
Aplicația nu se deschide, un joc decent care pierde timp când funcționează
Este interesant doar într-o săptămână și dacă doriți să vă clasați mai sus, trebuie să plătiți mai mulți cash
Merchant Master Παιχνίδια προσομοίωσης mtov
Îmi place foarte mult, dar din anumite motive, ultima dată când am cumpărat ceva, a apărut ca twitch și YouTube.Din moment ce nu folosesc twitch așa și nu am cumpărat niciodată nimic de pe YouTube, așa știu că a venit de la tine.
Salut , joc pe serverul Global S27 .BlackSmith . Jocurile sunt oprite din 5 octombrie 2021. Am fost plătit ca membru anual și până astăzi încerc să contactez dezvoltatorul pentru a întreba ce se întâmplă, nu încearcă să publice știri ce se întâmplă. Vă rog , trebuie să explicați ce haos este acesta sau ne vom gândi că acest joc nu este de încredere doar o fraudă după ce a luat bani și a plecat . ( Ne pare rău , folosesc contul tatălui meu pentru asta ) vă rugăm să ne explicați sau pur și simplu returnați banii dacă ne puteți returna în jocuri . nu numai eu ma plang. Am văzut mulți jucători dezamăgiți
Bun joc. Dar întotdeauna crash/buggy când joci Siege Great Ape. Vă rugăm să reparați. Multe persoane se confruntă cu aceeași întârziere grafică, îngheață sau închidere forțată atunci când o fac.
Este într-adevăr un joc inactiv bun. Clasificarea evenimentelor la stânga și la dreapta, recompensele lipsesc puțin pentru cei sub top 20, dar sunt necesare atât de multe resurse pentru upgrade-uri. Și la fel ca majoritatea genului său, trebuie să cheltuiți o sumă bună pentru a ajunge/să rămâneți înainte (mai ales dacă sunteți competitiv). Și asta este de înțeles. Dar există o limită a ceea ce un jucător ocazional ca mine este dispus să cheltuiască. Pe scurt, m-am distrat cel puțin și vă recomand să îl încercați mai întâi.
Nu pot schimba niciun articol din punctele pe care le-am adunat!! Ce risipă de banii mei de la upgrade la VIP2😡
Nu mă pot autentifica sau deschide aplicația după ultima actualizare. Încerc chiar să-l reinstalez, dar tot nu îl pot deschide. ☹️
Am șters jocul o dată și l-am reinstalat. Am pierdut tot progresul. Deși mă conectez mereu cu contul meu de Facebook, se pare că progresul jocului nu este legat de contul de socializare. E pacat.
Acest joc este nasol acum!! Nu instalați & juca acest joc prost
Merchant Master Mô phỏng yve
Jocul este acum nejucat. Întotdeauna forțați închiderea
Designul și grafica sunt drăguțe. Dar devine plictisitor din cauza nimicului de făcut, doar făcând clic când vezi puncte roșii. Asta e tot.
Clicker supradonat, nimic mai mult. Animațiile sunt naibii
Lasă-mă să am un tovarăș de sex masculin. Jocul în sine este un lucru atât de bun, dar lipsește în ceea ce privește opțiunile de gen. Vă rugăm să remediați acest lucru și cu siguranță îmi voi schimba ratingul.
Serviciu slab pentru clienți. Numai bot vă va răspunde și nu le pasă de preocupările dvs. Este mai bine să joci Trading Legends, este mult mai ieftin să încarci și să ai actorie vocală în engleză.
Happy Glass Tankenötter fvv
Sincer să fiu, este aproape exact ca jocul Trading Legends (tot pe Google Play), dar intriga este diferită și prețurile anuale sunt scandaloase... Sunt doar 14,99 USD pentru Trading Legends, dar 45,99 USD pentru acest joc???
O mulțime de părți în mișcare puțin confuze, dar un joc decent pentru a trece timpul
Actualizarea cu doar un moment în urmă este. așa de prost..
Dacă nu-ți pasă de clasament sau de munca grea, atunci este un joc în regulă. Puteți ajunge destul de departe fără a cheltui bani, atâta timp cât colectați recompensele zilnice și finalizați misiuni. S-ar putea să ajungi pe un server în care nimeni nu vorbește limba ta, deoarece majoritatea serverelor sunt supraaglomerate. Nu există anunțuri de la terți care să perturbe jocul, dar există o mulțime de ferestre pop-up „plătiți pentru a juca” care sunt complet opționale. (Doar joacă Trading Legend, în schimb.)