Post by hurdmenverstimbblic on Mar 12, 2022 18:45:00 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tempest: Pirate Action RPG Premium ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tempest: Pirate Action RPG Premium IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами неограничен брой точки ▞▞▞
▞▞▞ Tempest: Pirate Action RPG Premium 2022 version ▞▞▞
Не е лоша игра, механиката на кораба е добра, но FPS механиката оставя малко да се желае.
как да имам сухопътна мисия. не се показва в моята игра.
Здравейте, тази игра е наистина приятна. Добра графика и rpg изживяване. Качването на борда е забавно и новите азиатски земи са страхотни. Много красива графика и битки с морски чудовища. Все пак има някои проблеми с пистолета. И рейтингът на играта. Благодаря продължавайте в същия дух на добрия работен екип.
Има някои трудности, но повечето игри го правят, но е много забавно.Отлична игра, контролите са лесни и нагоре за изстрели на оръдия
Tempest: Pirate Action RPG Premium Kalandjátékok xad
Играта е забавна, има страхотна графика, има само части от урока или определени мисии като тази за качване на борда, при която трябва да вземеш кораб в началото, отидох до контролно-пропускателния пункт и беше някаква странна зона с кулите, които постоянно стрелят и Нямах представа какво стреля по мен или къде стрелям.
Обичам колко часа радост получавам за една малка цена. Всеки аспект на тази игра беше добре направен. Все още не е 5 звезди, но добре направено.
Tempest: Pirate Action RPG Premium Nuotykių eayp
Играта беше страхотна за известно време, но сега просто се срива всеки път, когато минавам през екран за зареждане. По искане на dev, се опитах да го преинсталирам без ефект. Играта продължава да се срива всеки път, когато премина от голямата карта към градски екран или битка с кораб.
Струва си отстъпката от $4 за тази пълна игра.
Все още съм в началото на играта, но я играх отдавна на компютър. Оттогава доста се промениха и досега най-големият ми проблем е, когато стартирате за първи път и изведнъж получите куп съобщения за неща, които са добавили, като вашия собствен остров и земя, по която можете да продължите, лично това се чувства също лицето ви за някъде в началото и се нуждае от по-естествено развитие.4 звезди, но ще започна с отрицателното, за да го махна от пътя и да ви объркам защо - куестовете се повтарят безкрайно. Полезни за изравняване, но ги прави безсмислени за история - действието на борда не е избор. Ако случайно попаднете в кръга за качване на борда, на който се качвате, независимо дали искате или не - качването и наземния бой са гадни. Контролите не са добри. Камерата по време на битка на борда е допълнителен враг, за който трябва да се притеснявате. - отнема много време, за да се правят пари, НО все пак му давам 4 звезди, защото в крайна сметка става дума за това да си пират и да плаваш, а битката с кораб е удоволствие. Музиката е подходящо епична. И когато сте в битка срещу две фрегати от двете страни от вас, пред вас има гигантски воден струй, а някъде наблизо е кораб, унищожаващ същество от дълбините... какво повече бихте искали?
хубава игра, много опции и голям отворен свят
Imo, най-добрата пиратска игра с битка с кораб, проучване на земя, битка с митично чудовище и качване на вражески кораб.
Много чист, лесен за научаване забавен за игра
Ужасяващо изживяване на нов играч. Красива игра, посредствени контроли. Изглежда бързо се повтаря.
Графиката и играта са невероятни. Повишете нивото на екипажа, корабите и амунициите, след което се забавлявайте с нападения на други пиратски кораби. Щях да дам 5 звезди, ако бяха повече опции за пол. Може би някои жени пиратки биха били страхотни. Може би персонализирате своя собствена опция за капитан. Освен това... страхотна игра.
Обичам тази пиратска игра. Дава ми силата да бъда като такъв и да плавам страхотен кораб със суеверни способности, които не са в повечето реалистични пиратски игри. Харесвам темата и сюжета на тази игра и нейното съдържание само по себе си. Въпреки това, въпреки ограничението от 30 кадъра в секунда с невероятен телефон, би било чудесно вие, момчета, също да позволите на играта да бъде на 60 кадъра в секунда или повече за по-плавно изживяване . Колкото и радостно да съм капитан на играта, би било чудесно, ако мога да контролирам повече кораби едновременно.
Family Island™ — Farming game Alkalmi ygn
Pro: Дотук добре. Битката с кораба е наистина добра Против: Движението на героя е изключително хаотично... Ужасно е. Следните куестове: не знам какво точно да правя.m. не съвсем интуитивно
Харесвам играта, но само малко малки детайли са по-големи от кораба Мормон, от който наистина се нуждаете, защото бойният кораб ще изисква поне над сто мъже, за да работи, но освен това това е страхотна игра
Засега е страхотно и завладяващо!
Това е наистина добре направена игра!
***Актуализация*** Ако просто прочетете коментара... обясних. Не знам КАК по друг начин да опиша невъзможното време, което имах.Дори не можах да вляза в него, защото беше много трудно да се ориентирам. Мисля, че разработчиците са се насочили към управлението на кораба с "истинско усещане". Интересно, ако ЗНАЕТЕ как да управлявате кораб и пропуснете да го направите, за нас, които не са го направили, това може да стане разочароващо доста бързо. Опитах няколко пъти, никога не можах да се измъкна от проклетата вода... Smh. Успех на тези, които обичат да управляват кораби в реалния живот...
Много оръжейна игра, подробна и много екшън. Оценявам я с 5 звезди, защото харесвам пиратските игри и ако обичате да плячкосвате и унищожавате кораби и да се чувствате добре на пиратите, това е играта за вас😁..
Може да е по-добре като роуминг кораби, които атакуват или защитават въз основа на сенарио и репутация, но иначе невероятна игра
Концепцията е страхотна, но балансирането в играта е изцяло едностранно. В битките на борда нанасяте по-малко щети от повечето от екипажа си и умирате много по-бързо, което няма смисъл за капитан. Битките на кораба могат да бъдат забавни, но битката на сушата и борда е напълно черна.Просто изпращате спам един или два бутона и се надявате да ударите нещо, което не включва никакви умения.
Наистина страхотна пиратска ролева игра
Засега не е лошо, но можете ли да активирате поддръжката на Bluetooth контролера или да ни оставите да поставим контроли за завъртане и движение, така че да не минимизирам постоянно играта, когато съм в битка.
Графиката е невероятно страхотна, но стрелките НЕ контролират кораба и обучението/училището по ветроходство увисва след първите 10 секунди.
Много приятно офлайн пиратство.
Доста е наред. Не е много ясно къде да отидете за мисии или какво да правите, но не е лошо
Не си губете времето с този недостоен BS.
Забавна и добре обмислена пиратска игра, макар че, както други са заявили, частите на наземната игра оставят много да се желае.
Хайде момчета, вече над 1 година и не можете да калибрирате 1 екран? И това е за приложение, за което искате пари!
Малко объркване, но много забавно. Урокът е нещо като шега. Трябваше сам да разбера много неща, тъй като не е много ясно. Но 5 неговата игра е много пристрастяваща. По-добре от Сид Меърс досега. Не съм сигурен, че струва 15 долара, но благодарение на play pass мога да играя игра, която никога не бих опитал. И сега съм закачен.
(Съжалявам, ако пиша нещо нередно) Харесвам тази игра, забавна е, но имам един много малък проблем с КОНТРОЛИТЕ. Не казвам, че трябва да го промените, но мисля, че трябва да добавите функция Controller. Имам контролер за моя смартфон. Но това е страхотна игра 5/5
Не играта, която исках
Страхотната игра просто се нуждае от плъзгач за сила на звука, за да увеличи и намали музиката и звуците в играта отделно и да добави бутон за изход, вместо да използваш бутона за връщане на устройството, за да излезеш от играта
Това е страхотна забавна игра, моля, направете повече актуализация или правете седмична актуализация или ежемесечна тази игра е страхотна
Tempest: Pirate Action RPG Premium Aventure xbuk
Страхотна страхотна игра досега
Забавна игра. Лесна механика и управление. Доста интуитивен. Добри сюжетни линии.
Tempest: Pirate Action RPG Premium Aventure xbuk
интересна игра.
Ужасно управление и по-голямата част от "геймплея" просто гледате.
Tempest: Pirate Action RPG Premium Przygodowe hovb
Отнема практика, но е забавна
Искам възстановяване на сумата.... срива се и понякога е празен. Освен това е трудно да се контролира и играта с урок не работи
Обичам тази игра, искам да има гласов чат в играта
Страхотна игра, но бутонът за завъртане се припокрива с бутоните на OS