Post by hurdmenverstimbblic on Mar 12, 2022 18:51:07 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Wrestling Revolution ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Wrestling Revolution IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ atrakinti raktus ▞▞▞
▞▞▞ Wrestling Revolution 2022 version ▞▞▞
Gali būti, kad baigiamasis ėjimas turės būti nuo pat pradžių, o kai kurie imtynininko užbaigimo judesiai nesutampa su tikruoju
Žinau, kad šis žaidimas kartais atsilieka iš žaidimo, o kartais, kai susimuši ir labai susižeidžia, vis tiek būsi sužeistas kitose rungtynėse. Bet visa kita yra gerai
Tai puiki programa... kai kurie pataiso ir prideda žaidimo garso garsumo juostą. Mėgstu šį žaidimą net po tiek daug metų, kai jį palikau, ir vis dar myliu.
Žaidimas yra gerai, bet valdymas ir grafika turi tam tikrų problemų, manau, 🤔 Wrestling revolution 3d yra geriausias būdas žaisti.
Nenorėčiau skirti keturių ar penkių žvaigždučių, bet tai tiesiog nesąžininga, nes jūs beprotiškai laimite rungtynes, kurių jėgos sumažėjo, net jei prarandate savo jėgas vis tiek sumažėjusios.
Kai buvau vaikas, žaisdavau tai daug, bet dabar man labai nuobodu, nes kiekvienas žaidimas, kurį žaidžiate, nuolat užšąla, kai tik ruošiatės laimėti. Manau, kad už kiekvieną atnaujinimą reikia mokėti tiek daug, o tai tik dar labiau pablogina. Nusprendžiau daugiau šito nežaisti
šis žaidimas buvo įdomus, man jis patiko, bet jis buvo kažkoks niūrus, todėl aš nekenčiu šio žaidimo, nes kiekvieną kartą, kai patenki į gerą vakarėlį, visada su tavimi ir niekada neleisdamas tau praeiti tam tikromis aplinkybėmis, kuriose esi, visada pasilieki ta pati vieta man niekada nebūna geresnė
Puikus žaidimas, kurį mėgstu žaisti. Šį žaidimą žaidžiau jau maždaug ketverius metus. Tai tikrai tinka vyrų kūnui, skiriu jums 5 žvaigždutes, neabejoju
Sukurkit lenktynių revoliucija
Man tai patiko kam nepatiko nemoka zaist
Sąžiningai, žaidimas turi gerą koncepciją ir jis yra nuostabus, bet vienintelė problema, kurią turiu, kad jis yra gana sunkus, bet aš tiesiog esu kvailas, tikriausiai esu tik žaidimo niekšas... AČIŪ!
Wrestling Revolution Deportes xiv
Šis žaidimas yra tikrai labai geras, man patinka tas žaidimas, bet yra problema, kad turite įvykdyti rezervuotojo pateiktą iššūkį, jei mums nepavyks, tada mus atleis, pašalinkite šį dalyką iš žaidimo arba viskas šiame žaidime gerai, pls sukurkite žaidimus dabar mobilusis ir kompiuteris. Ačiū.
- 1 taškas atimamas už nesėkmes rungtynėse - 1 taškas atimamas už neefektyvias redaktoriaus privilegijas. Apskritai tai vis dar yra mielas žaidimas
Wrestling Revolution Deportes xiv
kiekvieną kartą, kai bandau naudoti MP3 temą, ji sugenda
Man patinka visi kiti jūsų sukurti žaidimai, bet šis žaidimas yra apgailėtinas. mums net nesuteikiama tinkama pamoka. Ir pasakykite man, kaip pailgės mūsų gyvenimas po to, kai sužaisime rungtynes, nes kiekvienose rungtynėse aš turiu pusę gyvenimo pradžios.
솔라 스쿼드에: 스페이스 어택 아케이드 hxv
Ismok zaisti laut
Wrestling Revolution İdman wemw
Suteikčiau jums paskutines dvi žvaigždutes, jei galėčiau jums mp3 muziką, kurią atsisiunčiau bandydamas naudoti mp3 muziką, ji tiesiog pasirodo juodame ekrane, o tada grįžta į įkėlimo ekraną. Šis žaidimas yra mano mėgstamiausias mano sename telefone to nepadarė, nes pasilikau prie senesnės versijos
Tai buvo geriausia. Bet kai pridėjote mokėjimą, tai tiesiog nuobodu, žinote? Taigi pataisykite ir aš pateiksiu geresnę apžvalgą
Man patinka 3D, bet šiam reikia parodyti bent jau šiek tiek geriau
Mylėk šį žaidimą. Užsakymo revoliucija yra geresnė. Kalbant apie tai, aš niekada anksčiau nedariau užsakymo revoliucijos šiuo klausimu. Taigi, ar galite daryti abu tuo pačiu metu?
Ketinau skirti penkias žvaigždutes, bet žaidimas turi vieną problemą.Kai naujas žaidėjas ateina į rumble ar bet kokias rungtynes, kamera mums nerodo 2,3 sek., ji atitenka jam, dėl ko gali pralaimėti, kažkada pataisykite.
Tai smagu, bet nustokite atrodyti, kad jūsų superžvaigždės atrodo kaip WWE/WWF/WCW superžvaigždės, kai kurie jūsų žaidimai gali turėti WWE/WWF/WCW superžvaigždes. Tegul Wrestling Revolution 2D vyksta 1980 m., kai pradėsite karjerą, kad jūsų superžvaigždės pasipuoštų devintojo dešimtmečio stiliaus apranga ir šauniais žydų veidais bei dizainu, atnaujinimas pasirodys 2020 m. vasario 10 d.
Nekenčiu šio žaidimo. Kai bandau pabėgti nuo žmonių, visada griebia mane, kol jie yra ant žemės. Ir kai aš bandau priversti juos užbaigti rungtynes, tai neveikia. Bet kai tai daro kompiuteris, viskas visada veikia taip pat su visais kitais siaubingais žaidimais.
Siaubingas žaidimas. Paprastai man patinka tavo žaidimai, bet tai tiesiog kvaila. Aš turėjau dėvėti kvailą kalėjimo kostiumą, nes neturėjau kito pasirinkimo, turėjau išlaikyti imtynių judesius, nes nebuvo galimybės jų pakeisti, o dar blogiau aš negalėjau išlaikyti vardo "Mirtis" ir mane reikėjo vadinti Haroldas ir kažkas. Jei imtynių revoliucija 3d nėra geresnė, nustosiu atsisiųsti jūsų žaidimus ir ištrinsiu tuos, kuriuos turiu. Tai yra bukas. Atsisiųskite šį žaidimą prisiimdami atsakomybę. Redaguoti: jis gerėja
Man patinka šis žaidimas, bet problema yra ta, kad nėra pagrindinių įvykių, tokių kaip imtynių manija, išgyvenimų serijos ir kt. pls pridėkite tai
Šis žaidimas yra baisus, jie niekada nepasidavė, o ai tiesiog viską sujaukia
Tai geras žaidimas, bet man nepatinka, kaip esi priverstas naudoti skirtingus judesius ir drabužius. Pašalinkite tai, tai erzina.
Wrestling Revolution Sport mww
Ei, jei galėtumėte padaryti, kad kraujas atrodytų tikroviškai, nes jis patektų ant drabužių ir kūno, įvertinčiau penkias žvaigždutes, taip pat turėtumėte tai padaryti ir super mieste
Negerai niekada man nesakė, kaip žaisti, aš vis pasikeičiau, bet neskyriau vienos žvaigždutės, nes buvo gera grafika ir daug personažų
Labai patinkA
Geras
🎧 labai geras super 📴
Wrestling Revolution İdman wemw
Šis žaidimas pritraukia atsitiktinius žmones, todėl aš ir toliau pralaimiu
Antra karta parsisiunciau ziauriai patiko
nuostabus žaidimas, bet jame turėtų būti tokių funkcijų kaip priešininko pasirinkimas kovai, kaip ir mes turime galimybę pasirinkti imtynių revoliucijos 3d.
Ei, žmogau, kas yra šis atnaujinimas, ištrinu šį žaidimą, nes tai visi simboliai wr2d sveikata žema, pavyzdžiui, sužeisti, kaip galynėtis, pakeiskite šį naujinimą.
Viena žvaigždutė praleistam laikui ir viena pradžia malonumui Šiame žaidime tik jūs galite kurti savo rietenas ir judesius, kovoti ir laimėti pinigų, kitus...
Šis žaidimas yra nuobodus, sunku redaguoti grotuvą, o senesnė versija buvo daug geresnė, o senesnė redaguoti grotuvą buvo lengva ir tai buvo kaip reyal imtynės, bet aš jos nerandu
Šis žaidimas yra įdomus..... Galite laimėti greitai, bet įėjimas yra arti ringo, atnaujinkite tai ir problema yra ta, kad turite arti eiti pas savo priešininką, jei norite nugalėti ją ar jį upppppppppdate