Post by hurdmenverstimbblic on Mar 12, 2022 18:54:09 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Busuu: Learn German ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Busuu: Learn German IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ бесконачни кристали хак ▞▞▞
▞▞▞ Busuu: Learn German 2022 version ▞▞▞
Бусуу месечна претплата је скупа. (22,99 ТРИ) Месечна претплата је 20 ТРИ и такође вам углавном дају 50 одсто продаје. Бусуу прати агресивну политику цена.
Учим на мобилном. На мобилном имам 50 поена. На веб верзији - 30. Након синхронизације, имам и на мобилном 30 поена.
Busuu: Learn German Onderwijs uxjd
За почетак је пет
Busuu: Learn German Образовање vfj
Садржај је одличан, а материјал је представљен у добром ритму и квалитетно. Али молимо вас да пружите једноставан и брз начин да прегледате претходно проучавани материјал. Морати да куцате пуне реченице је веома споро, гломазно и неефикасно. Нарочито када напредујете и почнете да имате много фраза за преглед.
Једноставан за употребу и веома добар
Одлична апликација и искуство учења. Али има пуно малих грешака. Много пута сам остао привезан за прву страницу за учитавање
Разочаран сам што се неколико премиум одељака које сам платио, на пример, Посесиви од А1 и још неколико, неће учитати ако се изаберу. Апликација се само руши ако то урадим. Поправите то што пре. Данке сцхон.
Одличан софтвер за учење нових језика
Busuu: Learn German Izobraževanje sfe
Немогућност да се региструјете или пријавите ово је велики проблем зашто не решите то значи да направите режим за госте
Свиђа ми се идеја, али сам платио надоградњу и не преузима се на мој таблет. Тако чудно јер бесплатне ствари раде...
Добра апликација, хтела сам да купим пуну верзију, али је апликација тражила од мене да се пријавим на Гоогле налог, али сам већ пријављен. Шта да радим??
Отворите неке премиум страхове за бесплатну верзију
Добра апликација која је бесплатна и забавна.
Премиум апликација је скупа
Не можете да радите квизове без прескупе месечне претплате, коју тражи за свако појединачно поглавље. Међутим, волим вежбе писања (иако нико никада не подноси исправке за немачки). ЛивеМоцха је сличан, без модела претплате, али немају апликацију. Да јесу, мислим да не бих користио овај. Био бих у већем искушењу да купим ову апликацију да је у питању једнократна накнада. Модел који се овде користи је мало застарео.Не дозвољава ми више да гледам додатке, само се заувек учитава, не могу да платим премију, па користим додатке да бих научио више и сада могу да радим само лекцију дневно
Дајем јој четири звездице не зато што је лоша апликација, већ због кашњења које се понекад дешава када желите да се пријавите у апликацију да бисте испунили свој дневни циљ. Ако се тај проблем реши, следећи пут ћу му дати пет звездица
Ова апликација је добра. То је веома корисно. Имам један проблем, говорне вежбе уопште не раде. Порука изнад приказује „Упс, нешто је пошло наопако“ Упркос томе што сам преузео пакет и добио премиум претплату! Имам 5г интернет и мој микрофон ради. али не у овој апликацији. Поправите ово.
То је одлична апликација, али се понекад сама затвори
Добра апликација, али не активира пробни период од 30 дана. Протраћио сам сат покушавајући да га добијем, али нисам добио ништа. Хвала
Веома добра апликација
Фантастичан! Невероватно! Не баш. Не могу ни да га инсталирам...Купио сам први курс и овај АП једноставно не жели да га преузме. Морам да користим лаптоп јер на таблету не ради како треба.
Busuu: Learn German Освіта efxi
Учио сам неколико дана, и за сада добро. Али, покушао сам да надоградим на премиум неколико пута са различитим начинима плаћања и приказује се порука о грешци. Изгледа чудно: у апликацији видим једну цену, али у претраживачу је скупља. АЖУРИРАЊЕ: Отишао сам и поново ушао у апликацију и то је удвостручило цену премијум чланства 😑
Морате платити да бисте добили приступ свим лекцијама
Неке речи се не појављују на питањима за преглед вокаба. Како да изаберем енглеско значење ако не видим немачку реч? Поправи ово да идем даље, можда ћеш добити још једну звездицу. Самсунг ГС2. Одличан осим што морате купити додатне лекције
Споро преузимање материјала за лекцију.
Добра апликација, али са сваким екраном добијате пријатељски подсетник да постанете премиум корисник. Такође, не можете комплетирати јединице до 100% јер су квизови само за премиум чланове.
Да ли је претходно била г8 апликација фр басиц грман~бт нв дснт изгледа 2 внт 2 отворена...
ови програмери не могу да поправе проблем годину дана. Звук је изненада прекинут, пробао сам све као што је провера андроида, деинсталирање апликације, чишћење меморије. Аудио не ради, такође не могу да пошаљем извештај, написано је 'проблем са везом'.
Требало би да постоје неки други језици јер енглески није мој матерњи језик.
Нисам добио месец дана бесплатне претплате на Премиум Плус према шеми, чак ни након што сам се позвао на једног од мојих пријатеља. То отежава моје припреме и драгоцено време. Избрисали сте моју претходну критичку рецензију и морам да је напишем поново. Превара !!!
Хвала на граматици. Тражим лекцију са граматиком.
Не могу да се пријавим са својим Гоогле налогом. Одмерио сам ово против Дуолинга и ово је изгледало највише обећавајуће. Волео бих да кажем да је то боља опција, али сам провео толико времена покушавајући да се пријавим да сам одустао. Покушао сам да обришем кеш меморију и податке, као и да испробам и главну апликацију Бусуу и ону специфичну за Немачку, али још увек нисам успео да добијем ништа осим окретног точка. Уреди: Апликација је заправо отворена данас и ја сам се претплатио на годину дана премијум за попуст, али још увек не могу да је користим!
назовите ме јефтино, али не желим да платим за ово. натераш ме да помислиш да је то бесплатан начин учења, а онда одлучиш да покушаш да ме натераш да купим услугу? не, ја ћу се држати својих старих немачких речника
Префекте, само да значење неких речи треба чешће преводити на енглески. Хвала вам. Заиста уживам.
Busuu: Learn German Образовање gvg
Веома добро обављено
Lifeline: Crisis Line 어드벤처 fwsl
Не могу да га натерам да ради на му Тф101
Добро, потребно је још лекција да урадимо рекламу да бисмо добили све лекције
Али НИЈЕ добро што најновије ажурирање значи да морам да платим одељке које сам раније радио без плаћања
То је веома добра апликација, али постоји проблем са надоградњом и не могу да је надоградим
Сехр гут
Какав губитак мог времена
Мислио сам када сам платио да ћу добити цео програм, добио сам само један модул.....веома погрешно
То је одлична апликација за људе заинтересоване за учење немачког.
Пристојно је, али ствари које ми требају нису бесплатне
Дивно је, за кратко време научио сам много нових немачких речи
Веома добра апликација, али волео бих да постоји могућност и да радим говорне задатке, јер нема проблема са микрофонима на таблетима и телефонима, али их има на рачунарима
Веома интересантан сајт који сам икада пронашао да учим језик на мрежи, добар посао, настави тако.